Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το Tinder των Illuminati είναι πραγματικότητα και η Cara Delavigne είναι μέλος - Το μυστικό dαting app που χρησιμοποιούν οι διάσημοι


Η Raya φαίνεται ότι είναι η πιο μυστική εφαρμογή όσον αφορά τα ραντεβού, αφού απευθύνεται μόνο σε ...
πλούσιους και διάσημους. 
Πρώτος κανόνας για να είσαι μέλος της, δεν πρέπει να μιλάς για αυτή. Ακόμα και η ίδια η εφαρμογή σε τιμωρεί σε περίπτωση που τολμήσεις να κάνεις screenshot τις συζητήσεις.

Το Tinder των Illuminati όπως το αποκαλούν, φαίνεται ότι ήδη μετρά αρκετό λαό ως εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι είναι μοντέλα, τηλεοπτικοί stars και γενικά άνθρωποι της διεθνούς showbiz. Ναι σαν αυτούς τους τέλειους που βλέπεις στο Instagram.

Η εν λόγω εφαρμογή μετρά ένα χρόνο λειτουργίας και για εσένα που σκέφτεσαι να την αναζητήσεις, να ξέρεις ότι για να σε δεχτεί πρέπει να τηρείς κάποιες πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αλλιώς ούτε απ0ό έξω δεν θα την δεις.

Σε περίπτωση που έχεις τουλάχιστον 4 από τα 5 χαρακτηριστικά που θα διαβάσεις παρακάτω, τότε ίσως μπορείς να τα καταφέρεις. Γιατί αυτά που απαιτεί η Raya είναι:

Να έχεις μια cool ή δημιουργική δουλειά

Έναν αρκετά σημαντικό αριθμό ακολούθων στο Instagram

Φίλους που θα είναι ήδη εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή και θα δώσουν συστάσεις για εσένα

Να είσαι καuτός/η

Και ίσως μαγικός/ή;

Σε περίπτωση που γίνεις μέλος της Raya, ανάμεσα στα υποψήφια ραντεβού σου θα δεις κάποιους από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, με τους οποίους όχι μόνο θα μπορείς να συνομιλήσεις, αλλά και να βγεις μαζί τους, αν φυσικά ταιριάξετε. 

Και αν αμφιβάλεις για το κατά πόσο είναι γνήσια τα προφίλ των διασήμων, αρκεί να σου πούμε ότι η εφαρμογή συνδέεται με τα accounts που έχουν στα άλλα social media, επομένως αυτό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ψέματα.

Είδες λοιπόν που και διάσημοι είναι άνθρωποι και ψάχνουν την αγάπη και τον έρωτα ή ακόμα και το σeξ μέσα από εφαρμογές, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs