Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Χαλάνδρι όπου βρέθηκε το πτώμα - Νέες αποκαλύψεις για το μακάβριο εύρημα σε διαμέρισμα


Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό πτώματος άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε ...
ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε σεντόνια και δεμένο με σχοινιά.
Το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και ο εντοπισμός έγινε λόγω της δυσοσμίας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη της Γερμανίδας συντρόφου του άτυχου ενοικιαστή που χάθηκαν από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Όλα δείχνουν ότι το πτώμα ανήκει στον 64χρονο με τη Γερμανίδα σύντροφο του να είναι εξαφανισμένη, με τις Αρχές να θεωρούν ως πιο πιθανό σενάριο να έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί. Το γεγονός αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι η τελευταία φορά που είδε το θύμα ήταν γύρω στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου είχε συναντήσει την Γερμανίδα σύντροφό του 64χρονου, προκειμένου να του δώσει το ενοίκιο.


«Είχα να τον δω από 18 Δεκεμβρίου που μου είπε ότι θα έφευγε για Γερμανία. Γύρω στις 5 Ιανουαρίου εμφανίστηκε η σύντροφός του, μου έδωσε το ενοίκιο. Έβλεπα να είναι κλειστό το διαμέρισμα αλλά τους αναζητούσαν διάφοροι. Τους αναζητούσαν από τη δουλειά. Μου έστειλε μήνυμα κάποιος κοινός γνωστός και μου είπε ότι τον αναζητούσαν. Τον αναζητούσε και η εν διαστάσει σύζυγός του» είπε και πρόσθεσε:

«Έβλεπα κλειστά τα πάντα, δεν μπορούσα να ξέρω τι συμβαίνει. Χθες που έφτασα στο σπίτι μου, είχε μία έντονη μυρωδιά. Πλησίασα στο ισόγειο που διέμενε ο 64χρονος και εκεί κατάλαβα ότι η μυρωδιά προερχόταν από εκεί γιατί ήταν εντονότερη. Στο διαμέρισμα μπήκε μόνο η αστυνομία, μου είπαν ότι ήταν δεμένο και τυλιγμένο με σεντόνια και κουβέρτες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Λιντέρης, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 64χρονος.

Σήμερα αναμένεται να γίνει και η νεκροτομή έτσι ώστε οι αρχές να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πτώμα που βρέθηκε τυλιγμένο με σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα στο ισόγειο του Χαλανδρίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο