Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δεν θα το πιστέψετε τι μπορεί να δείξει το σχήμα των οπισθίων για την υγεία σας


Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το σχήμα των οπισθίων- δεν είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό των γυναικών που τις ξεχωρίζει για την ομορφιά του....




Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άντρες γοητεύονται απο τα όμορφα οπίσθια επειδή αυτά δείχνουν κατά πόσο υγιείς είναι μια γυναίκα.

Ναι καλά διαβάσατε, δείγμα υγείας και επίσης ανάλογα με το σχήμα φαίνεται και το επίπεδο των ορμονών στις γυναίκες.

Έτσι απλά, κοιτάζοντας και "διαβάζοντας" αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος, μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για τα επίπεδα υγείας

Ας δούμε τους τύπους οπισθίων.



πλατιά οπίσθια


Τα πλατιά οπίσθια, είναι ένα πιστοποιητικό καλής υγείας, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που έχουν πλατιά οπίσθια, δείχνει να έχει πολύ ,μεγάλη αντοχή.
Ωστόσο, δεν αρέσει αυτό το σχήμα σε όλες τις γυναίκες γιατί δεν δείχνει πολύ θηλυκό. Μπορείτε όμως να το "διορθώσετε", να δώσετε μια λεία και απαλή γραμμή . Και σε αυτό θα βοηθήσει το γυμναστήριο. 




Στρογγυλά οπίσθια 



Αυτά είναι τα τέλεια οπίσθια. Δείχνουν καλή υγεία, ισορροπημένο ορμονικό υπόβαθρο. Και αυτή η μορφή οπισθίων αρέσει σχεδόν σε όλους τους άνδρες. Και αυτό γίνεται γιατί υποσυνείδητα αισθάνονται ότι είναι μια γυναίκα που θα γεννήσει εύκολα, και τα παιδιά θα είναι υγιή και δυνατά. Αν θέλετε να τα ανασηκώσετε ελαφρώς, μπορείτε να κάνετε sit-ups και διατάσεις, όπως μια γέφυρα.




Σχήμα καρδιάς



Φαίνεται ότι ένα τέτοιο τέλειο σχήμα, είναι αυτό που προσελκύει τα βλέμματα θαυμασμού όλων ανδρών και επίσης τις ζηλιάρικες ματιές των γυναικών.

Θα έλεγε κανείς ότι οι γυναίκες που  έχουν οπίσθια σε σχήμα καρδιάς ξεχωρίζουν για την ιδανική υγεία τους. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Το πιο πιθανό, για αυτές τις γυναίκες, είναι ότι έχουν  μειωμένα επίπεδα οιστρογόνων, ή θα παρουσιάσουν αυτό το πρόβλημα στην ενήλικη ζωή τους.

Να προσέχετε τη διατροφή σας και να επισκέπτεστε το γιατρό σας τακτικά.




τριγωνικά οπίσθια


Οι ιδιοκτήτες αυτής της μορφής οπισθίων, επίσης δεν μπορούν να επαίρονται  για την τέλεια υγεία, οι περισσότερες γυναίκες παρουσίασαν επίσης  χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων. 

Το αποτέλεσμα των χαμηλών οιστρογώνων, είναι να υποφέρουν από μεταβολές στη διάθεση, αϋπνία, ακανόνιστη έμμηνο ρύση, απώλεια δύναμης, και μειωμένη λίμπιντο. 

Πρώτα απ όλα, θα πρέπει να κάνεςτε μια σωστή διατροφή. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείτε ορμονικά αντισυλληπτικά. Για να χτίσετε το μυ στο κάτω μέρος των γλουτών, χρειάζονται ειδικές ασκήσεις, όπως ασκήσεις με βάρη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs