Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Λαμία: Ο σκύλος της Δίωξης βρήκε τρία κιλά χασίς και όπλο


Σημαντικές ποσότητες χασίς φαίνεται ότι διακινούσε ένας 48χρονος – Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε ...
τέσσερις συσκευασίες στο σπίτι του 
Μόλις είδε στην πόρτα του σπιτιού του τον σκύλο ανιχνευτή που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, κατάλαβε πως είχε χάσει το παιχνίδι ένας 48χρονος Έλληνας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο που ανέλαβε την έρευνα στην κατοικία του στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, ξετρύπωσε αμέσως τις τέσσερις σακούλες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 191 γραμμαρίων και μια μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης δεν διέθετε άδεια κατοχής για ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι κι έτσι κατασχέθηκε. Ο 48χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

*** Κρυμμένη μέσα στη ρεζέρβα στο χώρο των αποσκευών του οχήματός του, είχε ένας 42χρονος Έλληνας μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 132,22 γραμμαρίων. Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που την βρήκαν, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας. Αφού του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs