Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Η κόλαση της αθλήτριας που είχε αποβληθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω σeξ - H τραγική αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο


“Μου έκαναν πρόταση για σeξουαλικά προγράμματα, για ποpνό και δεχόμουν επιθέσεις από ...
όλο τον κόσμο” αναφέρει η 22χρονη -πλέον- Ίνγκριντ Ολιβέιρα, περιγράφοντας το τι βίωσε μετά την αποβολή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ήταν το… εξωαγωνιστικό θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Η Βραζιλιάνα στις καταδύσεις, Ίνγκριντ Ολιβέιρα, αποβλήθηκε από την ομάδα της επειδή παραμονή του αγώνα της έκανε σeξ στο Ολυμπιακό Χωριό με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες.

Μάλιστα, τα Μέσα από τη Βραζιλία είχαν γράψει πως η 22χρονη πλέον αθλήτρια επιδόθηκε σε μαραθώνιο σeξ, κυκλοφορώντας διάφορες φήμες σε βάρος της. Η ίδια η Ολιβέιρα “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα βίωσε από τότε, περιγράφοντας την τραγική αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο.

“Όλος ο κόσμος ήταν σαν να με παρενοχλούσε. Μου έκαναν πρόταση για σeξουαλικά προγράμματα, για ποpνό και δεχόμουν επιθέσεις από όλο τον κόσμο. Διέδιδαν ψέματα για μένα. Κι όλα αυτά γιατί ήμουν μια γυναίκα που έκανε σeξ. Ακόμη και τώρα με σταματούν στο δρόμο για το θέμα αυτό. Ο κόσμος έχει αποκτήσει μια κακή ιδέα για μένα, ότι συμμετέχω σε όpγια και διάφορα άλλα. Τους αρέσει να λένε φήμες για μένα, όταν δεν μιλάνε για τα οπίσθιά μου. Έφτασα γρήγορα από τους 90.000 στους 250.000 followers στο Instagram”, δήλωσε η Βραζιλιάνα.

Μάλιστα, η Ολιβέιρα έδωσε τη δική της εκδοχή στο τι πραγματικά συνέβη στο Ρίο: “Πήγα με τον Πέδρο στο δωμάτιό μου, αλλά όχι την παραμονή του αγώνα μου. Είχαμε γνωριστεί σε κάποιους αγώνες στο Τορόντο, είχαμε μιλήσει μόνο μέσα από τα social media και στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα είπαμε από κοντά και αποφασίσαμε πως θέλαμε κάτι παραπάνω. Κάναμε σeξ, αλλά δεν ήμασταν μόνο εμείς. Πολλοί άλλοι αθλητές το κάνουν σε διοργανώσεις. Έπρεπε να δείτε πόσα προφυλακτικά κυκλοφορούν. Σίγουρα, αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά ο τρόπος που με αντιμετώπισαν όλοι ήταν άδικος”

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs