Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Έγκλημα στη Ρόδο: Ντοκουμέντα από το μαρτυρικό θάνατο της φοιτήτριας (Photo)


Νέα στοιχεία και αποκλειστικές φωτογραφίες για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, έφερε στο φως o τηλεοπτικός ...
σταθμός Star.




Τα στιγμιότυπα είναι μέσα από το εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου από τη Ρόδο και την παραλία Φώκια, όπου βρέθηκε η σορός της 21χρονης φοιτήτριας.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τον μαρτυρικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η 21χρονη φοιτήτρια. Στην εξοχική κατοικία του 21χρονου Ροδίτη στην περιοχή Πεύκη Λίνδου, βρέθηκαν κηλίδες αίματος παντού στον χώρο, στο μπάνιο αλλά και τα πλακάκια.

Τα ποτά, τα τσιγάρα, τα αναψυκτικά, τα γλυκά και τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του εξοχικού, δείχνουν πως οι τρεις τους διασκέδαζαν πριν γίνει ό,τι έγινε.

Κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν ότι υπήρχε αίμα ακόμα και στις εξωτερικές επιφάνειες του λευκού βαν με το οποίο μεταφέρθηκε η Ελένη Τοπαλούδη στην παραλία.

Εκτός από το εσωτερικό του σπιτιού, πολλά πειστήρια βρέθηκαν και στην παραλία Φώκια, όπου οι δύο δράστες φέρονται να πέταξαν την Ελένη Τοπαλούδη. Εκεί εντοπίστηκαν ρούχα και των τριών, όπως επίσης και τα παπούτσια τους.

Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, φέρονται να αφαίρεσαν ακόμα και το πανί από τη σιδερώστρα, πετώντας το στον γκρεμό.Στο σπίτι κράτησαν μόνο τη βάση από τη σιδερώστρα.


Όλα τα παραπάνω πειστήρια, δείχνουν ότι ο 19χρονος από την Αλβανία και ο 21χρονος Ροδίτης, μετά το έγκλημα που κατηγορούνται πως διέπραξαν, έκαναν μία μικρή μετακόμιση στο εξοχικό.

Πολλά αντικείμενα μέσα από το σπίτι, πετάχτηκαν στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας, όπου βρέθηκε η σορός της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο χώρος μέσα στο σπίτι καθαρίστηκε, αλλά κάποια σημεία δεν κατάφεραν να τα καθαρίσουν και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι κηλίδες αίματος.
Πηγή: enikos.gr/STAR

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs