Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Προσπάθησε να στραγγαλίσει και να κάψει τη σύντροφό της λόγω... ζήλιας (Photos)


Η παθολογική ζήλια της συντρόφου της παραλίγο να της στερήσει τη ζωή. Ο λόγος για την 22χρονη ...
Λίαν Γκράνθαμ, η οποία επιχείρησε αρκετές φορές να στραγγαλίσει και να κάψει την 35χρονη σύντροφό της και μητέρα τεσσάρων παιδιών, 




Χέιλι Χίνμαν, στην περιοχή Λίνκολνσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 35χρονη ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα από το κινητό της σε μια φίλη, η οποία πρόσεχε τα παιδιά της, ενώ εκείνη και η σύντροφός της διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής. Τότε, η Λίαν κατηγόρησε την Χέιλι ότι την απατά και ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσά τους.

Η Χέιλι έτρεξε από το μπαρ στο σπίτι της φίλης της για να πάρει από εκεί τα παιδιά της, ωστόσο βρήκε το σπίτι άδειο και αποφάσισε να περιμένει στην πίσω αυλή.

Η 22χρονη Λίαν Γκράνθαμ

Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε η Λίαν, η οποία κλώτσησε την πόρτα του κήπου και κυνήγησε την σύντροφό της που κατέφυγε σε μια εξωτερική τουαλέτα. Άρπαξε την 35χρονη από τον λαιμό, προσπαθώντας να την στραγγαλίσει για τουλάχιστον δέκα φορές. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε έναν αναπτήρα για να βάλει φωτιά στο χαλάκι της τουαλέτας και έκλεισε την πόρτα πίσω της, λέγοντας στην Χέιλι «να καεί». Η μητέρα παρακάλεσε την 22χρονη να την αφήσει και η Λίαν συμφώνησε και άνοιξε την πόρτα. Ωστόσο στη συνέχεια, επιχείρησε να την στραγγαλίσει ξανά.


Τελικά, η Χέιλι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της, φωνάζοντας για βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς και μώλωπες στο λαιμό και το πρόσωπό της.

Δύο μέρες αργότερα, συνελήφθη η σύντροφός της.

Η 22χρονη καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης για πρόκληση σωματικής βλάβης και για εμπρησμό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs