Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

«Δεν πείραξα το κοριτσάκι» - «Θα σε φάμε ζωντανό»: Στη φυλακή 50χρονος στην Κρήτη


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού, με την...
οικογένεια της οποίας μένουν στην ίδια πολυκατοικία.
Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 50χρονος εξήλθε του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου από την πλαϊνή πόρτα, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κατηγορηματικά ότι "πείραξε" το κοριτσάκι. Δηλώνει αθώος και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του και η κουνιάδα του. Αναφέρεται μάλιστα ότι μετά την καταγγελία, η γυναίκα του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι τους υπό το φόβο των απειλών καθώς η οικογένεια του κοριτσιού είναι νοικάρηδες και μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

«Αναμενόμενη η ποινική του μεταχείριση και πλήρως συστοιχισμένη με το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. Τα όσα περιγράφει η μικρή ότι έζησε στα χέρια αυτού του «σάτυρου», δεν άφηναν περιθώρια για άλλη επιλογή» είναι η δήλωση της οικογένειας της 11χρονης δια του συνηγόρου της Γιώργου Κοκοσάλη.

Νωρίτερα η οικογένεια δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του κατηγορούμενου. Μεταξύ άλλων στο κείμενο της παράστασης πολιτικής αγωγής υποστηρίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινήθηκε βάσει ενός «σατανικού σχεδίου» εκμεταλλευόμενος την σχέση εμπιστοσύνης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των δύο οικογενειών αφού τους χώριζε μία πόρτα. Υποστηρίζεται ότι αντιμετώπιζε την ανήλικη ως «ερωτική μηχανή». Τον χαρακτηρίζουν δε, αδίστακτο, αναφέροντας ότι «αν επέδειξε τέτοια συμπεριφορά σε μας-τους ΦΙΛΟΥΣ του, όπως συχνά μας αποκαλούσε, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε άλλα ανήλικα».

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν συγγενείς της 11χρονης οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι έχει περάσει κρυφά στο ανακριτικό γραφείο εξερράγησαν και επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν, ενώ ακούστηκαν φράσεις όπως "Θα σε σκοτώσουμε αλήτη" , "Θα σε φάμε ζωντανό", "παιδόφιλε" και "Θα σου κάνουμε λαϊκό δικαστήριο".

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs