Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Κέρδισε 71 εκατομμύρια και το γιόρτασε βλέποντας ράγκμπι και τρώγοντας πίτσα (pics)


O 58χρονος αρχικά νόμιζε οτι κέρδισε 71.000, αλλά όταν έβαλε τα γυαλιά του, διαπίστωσε οτι υπήρχαν άλλα τρία μηδενικά. ...
Ο Ade Goodchild ήταν ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του EuroMillions, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ κέρδισε 71 εκατομμύρια λίρες.




Με ένα τέτοιο ποσό στην τσέπη θα περίμενε κανείς θα το γιόρταζε σε ένα ακριβό εστιατόριο, με την παρέα του, όμως ο 58χρονος υπάλληλος εργοστασίου είχε διαφορετική άποψη.

Όπως αποκάλυψε, έκατσε σπίτι, παρήγγειλε πίτσα, φτερούγες κοτόπουλου και μπύρες και είδε στην τηλεόραση τον αγώνα ράγκμπι της Ουαλίας με την Ιρλανδία.

Το κορυφαίο όμως στην όλη υπόθεση, ήταν το πως έμαθε οτι κέρδισε...


«Χτύπησε στο κινητό μου, η ειδοποίηση της εφαρμογής οτι κέρδισα. Νόμιζα οτι απλά οτι θα έχω κερδίσει ένα 5ψηφιο αριθμό χρημάτων.

Αρχικά είδα 71.000 λίρες και ήμουν χαρούμενος. Όταν έβαλα τα γυαλιά μου όμως, είδα οτι ήταν 71 εκατομμύρια. Τότε κάλεσα την μητέρα μου και τον πατέρα μου για να τους το πω. Σοκαρίστηκαν και νομίζω οτι δεν το έχουν ξεπεράσει ακόμα.

Πλέον δεν θα ξαναδουλέψω. Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να πάω σε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs