Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Απίστευτη ποινή: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια αποχής από το αγαπημένο του αναψυκτικό


Μία πρωτοφανή απόφαση στα δικαστικά χρονικά των Ηνωμένων Πολιτειών φέρνει στο φως η ...
ιστοσελίδα Maui News από την Χαβάη, η οποία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, δικαστήριο της Χαβάης καταδίκασε έναν 21χρονο παραβάτη, σε αποχή από το αγαπημένο του αναψυκτικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά και σε χρηματικό πρόστιμο 100 δολαρίων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν άντρες της τοπικής αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό ενός αυτοκινήτου επειδή οδηγούσε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Τότε διαπίστωσαν πως ο νεαρός Κρίστοφερ Μοντιλιάνο οδηγούσε το αυτοκίνητο του ξάδερφού του χωρίς να έχει μαζί του το δίπλωμα οδήγησης, με την υπόθεση να καταλήγει στο τοπικό δικαστήριο.

Εκεί, όμως, τα πράγματα πήραν πρωτοφανή τροπή, όταν ο νεαρός οδηγός στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις παραβάσεις του, υποστήριξε ενώπιον της δικαστού Ρόντα Λου, ότι έτρεχε χωρίς δίπλωμα επειδή βιαζόταν να αγοράσει μία εξάδα από το αγαπημένο του αναψυκτικό.

Η δικαστής άκουσε με προσοχή τα όσα ανέφερε ο κατηγορούμενος, όμως όταν έφτασε η στιγμή της ετυμηγορίας, ο Μοντιλιάνο «έπεσε από τα σύννεφα» ακούγοντας την Λου να του ανακοινώνει την ποινή του, η οποία μεταξύ άλλων περιέλαμβανε την επίβλεψη του παραβάτη για τέσσερα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο του απαγορευόταν να καταναλώσει έστω και μία γουλιά από τις πολυαγαπημένες του Pepsi.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs