Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Βραζιλία: Σκότωσε τη φίλη του πατώντας την με το αυτοκίνητό του γιατί την ζήλευε


Ο 29χρονος «τρελάθηκε» που η κοπέλα χόρευε στο πάρτυ γενεθλίων του τετράχρονου ανιψιού του ....
Σοκαρισμένη είναι η πόλη Κάμπο Βέρντε στην Βραζιλία, όπου ένας 29χρονος άντρας σκότωσε την 36χρονη φίλη του πατώντας την με το αυτοκίνητό του!




Ο Θιάγκο Μπελαστόρε συνελήφθη στην σκηνή του εγκλήματος, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο 28χρονος έβαλε ταχύτητα και πάτησε την 36χρονη Κάρλα Σαμπάιο με την οποία είχε σχέση από το 2017!


Το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι της αδερφής του δολοφόνου και αφορμή φαίνεται πως ήταν το γεγονός πως η κοπέλα χόρευε στο πάρτυ του τετράχρονου ανιψιού του Μπελαστόρε. Μάλιστα εκείνος είπε στον γαμπρό του φεύγοντας πως αυτή είναι η τελευταία φορά που έβλεπε την Κάρλα.

Τότε είπε στην κοπέλα πως έπρεπε να φύγουν με κάποια δικαιολογία, την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και λίγο αργότερα την πέταξε έξω. Όταν αυτή στάθηκε μπροστά στο όχημα για να τον σταματήσει από το να φύγει, εκείνος φαίνεται να την πάτησε. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην την είδε, είπαν αυτόπτες μάρτυρες, από τους οποίους ο Μπελαστόρε ζήτησε στην συνέχεια βοήθεια για να ελευθερώσει από τις ρόδες του αυτοκινήτου την γυναίκα, χωρίς πάντως να δείχνει ίχνος μεταμέλειας.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs