Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Μοντέλο γέννησε πριν από ΠΕΝΤΕ ημέρες και το κορμί της είναι έτσι!


​Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να χρειάζονται μήνες ώστε να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους κιλά μετά από μια εγκυμοσύνη, όχι όμως ...
και η Σοντέλ Ντάνκαν.



H 36χρονη καλλονή δεν ανήκει σε αυτό που λέμε «μέσο όρο», αφού ακόμα και στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, είχε κοιλιακούς… «φέτες».


(Πριν γεννήσει)


Αν αναρωτιέστε τώρα πώς είναι το κορμί της αφότου γέννησε, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της, μόλις πέντε ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο τον γιο της, μέσω καισαρικής τομής.


Ποζάροντας στο φακό με μπικίνι, η Σοντέλ Ντάνκαν που εργάζεται ως fitness expert, έκανε τους 430.000 followers της να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, αφού η κοιλιά της έχει σχεδόν εξαφανιστεί.





«Το σώμα μου είναι ευαίσθητο, αισθάνομαι σαν κάποιος να έκανε 12 γύρους στο ρινγκ και να είχε στόχο το στομάχι μου. Τόσο μεγάλο είναι το οίδημα εκεί κάτω και τόσο μεγάλη η επούλωση που θα ακολουθήσει» έγραψε στη φωτογραφία που πόσταρε για να γιορτάσει την 40η εβδομάδα αλλαγών στο σώμα της, προσθέτοντας πως της λείπει η κοιλιά της.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs