Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ρέθυμνο: Απόπειρα βιασμού την ώρα του καρναβαλιού -


Μια απόπειρα βιασμού, στη σκιά της αυλαίας των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο, σφράγισε ...
το τριήμερο ξεφαντώματος και κεφιού στην πρωτεύουσα της Αποκριάς στην Κρήτη, 
αλλά ευτυχώς για την κοπέλα, που έκανε την καταγγελία, πρόλαβε τα χειρότερα.

Η νεαρή από την Αθήνα είχε έλθει στο Ρέθυμνο μαζί με την παρέα της για το γιορτινό τριήμερο. Τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας βρέθηκαν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Ρεθύμνου, στο ενετικό λιμανάκι της πόλης και μέσα στο χορό και το ποτό, η 20χρονη ένιωσε ένα χέρι να την τραβά και να προσπαθεί να την αποσπάσει από την παρέα της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ήταν ένας 34χρονος Ινδός, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και καθώς η δυνατή μουσική το επέτρεπε, κατασκέπαζε τις δυνατές φωνές του κοριτσιού που μάταια φώναζε για βοήθεια.

Οι προθέσεις του 34χρονου, ήταν να την τραβήξει σε κάποιο απόμερο μέρος, προφανώς για να ικανοποιήσει τις ερωτικές ορέξεις του. Τελικά η κοπέλα μπόρεσε και ξέφυγε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της και στον πρώτο λιμενικό που συνάντησε έκανε την σχετική καταγγελία.

Οι λιμενικοί κινήθηκαν ταχύτατα και συνέλαβαν τον Ινδό, ο οποίος έκανε πως δεν καταλάβαινε αλλά το σοκ της κοπέλας και η καταγγελία της, δεν επέτρεπαν δεύτερες σκέψεις. Τελικά με την κατηγορία της άσκησης βίας ο Ινδός αφέθηκε ελεύθερος ενώ τη σχετική δικογραφία χειρίζεται το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs