Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

H φωτογραφία αθλήτριας που άναψε φωτιές – Σεξιστικά σχόλια στα social media και σκληρή απάντηση της ίδιας (Photos)


Ο φωτογράφος Μίκαλε Ουίλσον παρακολουθούσε έναν αγώνα αυστραλιανού ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ...
ομάδες γυναικών Κάρλτον και Ουέστεστερν Μπουλντογκς. 

Κάποια στιγμή απαθανάτισε με την κάμερα του την αθλήτρια Τέιλα Χάρις η οποία κάνει ένα ελεύθερο βολέ και στην υπερπροσπάθεια της αυτή το δεξί της πόδι έχει σηκωθεί αρκετά ψηλά. Αυτήν την φωτογραφία πήρε το αθλητικό τμήμα του 7 Channel και την έδειξε στην τηλεόραση.

Το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού στην κυριολεξία έπεσε από τα τηλεφωνήματα εκατοντάδων ανδρών αλλά και γυναικών που σχολίαζαν σεξιστικά τη φωτογραφία.

Η αθλήτρια ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram της και από κάτω έγραψε: «Εδώ βλέπεπε μία προσπάθεια στην δουλειά που κάνω στο γήπεδο… Σκεφτείτε αυτό πριν γράψετε τα σχόλια σας. Ζώα»

Σε συμπαράσταση της Χάρις προσέτρεξαν άμεσα πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μεταξύ αυτών η Ομοσπονδιακή Υπουργός για τις γυναίκες Κέλι Οντάουερ που είπε πως είναι «αηδιασμένη» και κάλεσε το 7 Channel να προστατεύσει την αθλήτρια και να επικρίνει όσους την έχουν «τρολάρει».

Μετά την κατακραυγή η διοίκηση του 7 Channel έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη: «Ζητάμε συγγνώμη για τα λάθος μηνύματα που δημοσιεύτηκαν. Θα εργαστούμε πιο σκληρά ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα από αυτούς που τρολάρουν. Πρόθεση μας ήταν να αναδείξουμε την προσπάθεια της Χάρις αλλά και τα δυνατά πόδια ενός αθλητικού σώματος».Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs