Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Τα ζόμπι βγήκαν από τους τάφους τους και κάνουν διαγωνισμούς ομορφιάς – Δείτε τη νεοναζί που κέρδισε τον διαγωνισμό «Μις Χίτλερ» (Photos)


Οι νεοναζί έχουν ξεθαρρέψει και όχι μόνο αυτό αλλά κάνουν και διαγωνισμούς ομορφιάς (ο θεός να την κάνει ομορφιά μέσα στην ασχήμια της ψυχής τους).  ...
Πρόσφατα έγινε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της «Μις Χίτλερ».
Δεκάδες κοπέλες σε ημιανθρώπινη κατάσταση έστειλαν φωτογραφίες τους για τον διαγωνισμό.

Όμως οι αρχές από έναν τέτοιο «διαγωνισμό ομορφιάς» τσίμπησαν λαυράκι. Η 22χρονη Άλις Κάτερ από την Αγγλία που κέρδισε τον τίτλο της «Πριγκίπισσας Μπούχενβαλντ» είναι μια ακροδεξιά τρομοκράτισσα που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. Κατά το παρελθόν μάλιστα η «πανέμορφη» ναζούλα είχε επισκεφτεί το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ και έκανε τον ναζιστικό χαιρετισμό – ή αρχαιοελληνικό όπως λένε κάποιοι ημιμαθείς γορίλες εδώ στην Ελλάδα- εκεί που μαρτύρησαν χιλιάδες αθώοι άνθρωποι.


Η Κάτερ είναι μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης της «Νασιοναλ Άξιον» που το 2016 κηρύχθηκε παράνομη στην Αγγλία και συνδέθηκε με τρομοκρατία. Μάλιστα η ίδια έχει κατηγορηθεί για συνέργεια σε δολοφονία. Μάλιστα στο δικαστήριο ο εισαγγελέας είχε πει για την Κάτερ και τον σύντροφο της: «Ήθελαν να επιβάλλουν τον τρόμο του μίσους, τον τρόμο του όπλου, τον τρόμο του μαχαιριού και ηδονίζονταν με τον τρόμο των θαλάμων αερίων».


Ανάμεσα στα τατουάζ της «Πριγκίπισας του Μπούχενβαλντ» ήταν και εκείνο του «μαύρου ήλιου» τατουάζ που χρησιμοποιούν όλοι οι νεοναζί (ακόμη και οι Έλληνες) και που είναι ένα ρουνικό σύμβολο των SS.


Βέβαια όπως όλοι οι νεοναζί στα δύσκολα πουλάνε ακόμη και τη μάνα τους. Έτσι η Άλις με δάκρυα στα μάτια ικέτευε το δικαστήριο ότι υπήρξε θύμα, ότι δεν έφταιγε εκείνη, ότι ήταν όλα ένα αστείο. Και άλλες τέτοιες φτηνές δικαιολογίες που τόσο εύκολα εκστομίζει ένας νεοναζί γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του και όχι παραπάνω


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs