Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

O Βραζιλιάνος Hulk μετάνιωσε για τον αγώνα με τον Ιρανό... «συνάδελφό» του (pics)


O Romario dos Santos Alves αν και αρχικά φάνηκε θετικός στην μάχη με τον Sajad Gharibi, φαίνεται...
να το μετάνιωσε ζητώντας του να χάσει 58 κιλά.

Πως θα σας φαινόταν ένας αγώνας ΜΜΑ μεταξύ δύο μποντιμπιλντεράδων που έχουν το παρατσούκλι Hulk: Ενός από την Βραζιλία και ενός από το Ιράν.

Η μάχη αυτή λοιπόν έφτασε κοντά στο να γίνει, αλλά φαίνεται οτι ο Λατινοαμερικάνος άλλαξε άποψη, καθώς το μετάνιωσε αντιλαμβανόμενος πως με την διαφορά βάρους που υπάρχει δεν θα είχε καμία τύχη.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Sajad Gharibi είναι γνωστός ως ο Ιρανός Hulk και το γιατί, αν δεν τον ξέρετε, μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες του που κυκλοφορούν.


Σε ένα ποστάρισμά του λοιπόν, στο οποίο αναζητούσε αντίπαλο για μάχη σε κλουβί, απάντησε ο Romario dos Santos Alves, ο οποίος φάνηκε θετικός σε έναν τέτοια αγώνα, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fan του.


Ο Ιρανός «ψήθηκε» με την ιδέα, παραχώρησε συνέντευξη στην Βραζιλία για το θέμα αυτό και όλα έδειχναν οτι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να κλείσει ο μυθικός αγώνας.


Μόνο που κάπου εκεί, ο Λατινοαμερικάνος άρχισε να σκέφτεται το μεγάλο πλεονέκτημα λόγω βάρους που θα είχε ο αντίπαλός του. Βλέπετε ο ένας θα ήταν 178 κιλά και ο άλλος μόλις 104.


Έτσι, την Κυριακή ανέβασε ένα video στα social media στο οποίο έλεγε: «Θα ανέβω στα 120 κιλά και θα κατέβεις και εσύ στα ίδια. Θα σου ξεριζώσω το κεφάλι»

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, με αποτέλεσμα ο αγώνας να αποτελεί παρελθόν μια και καλή.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs