Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Ένας τύπος ψέκασε το στόμα του με Αxe προκειμένου να μην τον πιάσουν στο αλκοτέστ (pics)


Σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη, αλλά και επιτυχημένη προσπάθεια κατέφυγε ένας τύπος, προκειμένου να αποφύγει το αλκοτέστ. ...Για το πως θα καταφέρεις να ξεγελάσεις το αλκοτέστ, κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι, όπως είναι για παράδειγμα το να φας μία σοκολάτα, το να πιεις πολύ νερό ή το να βουρτσίσεις τα δόντια σου.

Κανένας όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, όσο το να μην πιεις πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Κάτι όμως που ένας τύπος στις ΗΠΑ, δεν φάνηκε διατεθειμένος να το πιστέψει.

Έτσι, δεν δίστασε να πίνει τις μπυρίτσες του και να οδηγάει ταυτόχρονα, θεωρώντας πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Μόνο που το γεγονός οτι έτρεχε και έβγαινε στην αντίθετη λορίδα κυκλοφορίας, τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που αποφάσισαν να τον σταματήσουν νότια της Καρολάινα.

Την ώρα όμως που το όργανο της τάξης πλησίαζε το αυτοκίνητό του, παρατήρησε πως ο Εφρέν Μενσιά Ραμίρεζ έκανε κάτι περίεργες κινήσεις.

Αυτές όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να ψεκάσει το σώμα του με ένα αποσμητικό Αxe (στις ΗΠΑ λέγεται Lynx), προκειμένου να μην καταλάβουν οι αστυνομικοί οτι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Επειδή όμως το αυτοκίνητο δεν αεριζόταν από κάπου, μόλις άνοιξε το παράθυρό του, έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs