Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Το σοκαριστικό τηλεφώνημα ενός 19χρονου που ανακοινώνει στην αστυνομία ότι σκότωσε τον 14χρονο φίλο του (vid)


«Τσακωθήκαμε και εγώ είμαι ο μόνος που βγήκα ζωντανός», λέει μεταξύ άλλων ο νεαρός στο τηλεφώνημά του στην αστυνομία. ...
Η υπόθεση του Μπρεκ Μπέντναρ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, 





καθώς στις 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προβολή της ταινίας που δημιουργηθεί για τον θάνατό του, το 2014, με την ελπίδα να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους και για τους κίνδυνους που υπάρχουν στο ίντερνετ.


Ο 14χρονος είχε γνωρίσει τον Λούις Ντάνιες online μέσω ενός server που είχε για παιχνίδια όπως το Call of Duty and Battlefield.

Το γεγονός οτι κάποιος που ήταν 5 χρόνια μεγαλύτερος, του έδειχνε τόσο μεγάλη προσοχή, συνεπήρε τον μικρό, δείχνοντάς του αμέσως τεράστια εμπιστοσύνη. Σε τέτοιοι βαθμό που να μην ακούει τις προτροπές της οικογένειας και των φίλων του να προσέχει για το που μπλέκει.

Βλέπετε, ο 19χρονος του είχε πάρει τα μυαλά, καθώς του υποσχόταν μεγάλη ζωή, με πολλά λεφτά και ταξίδια σε όλο το κόσμο, χάρη στο online gaming.


Μία μέρα λοιπόν του ζήτησε να συναντηθούν αυτοπροσώπως, όμως ο Μπρεκ δεν είπε στους γονείς του την αλήθεια για το που πήγαινε. Εκείνοι χαρούμενοι που επιτέλους θα ξεκόλλαγε από την οθόνη του υπολογιστή και θα έβγαινε έξω του τον άφησαν, όμως τα πράγματα είχαν τραγική κατάληξη...

Ο Λουίς Ντάνιες σε κάποια στιγμή τηλεφωνεί στην αστυνομία και γνωστοποιεί πως σκότωσε τον 14χρονο, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό.

Το τηλεφώνημα αυτό, δόθηκε στην δημοσιότητα από την αστυνομία και προκαλεί σοκ στο άκουσμά του.


Μάλιστα, σε συνεργασία με την οικογένεια οι αρχές έφτιαξαν ένα ντοκιμαντέρ για τον άτυχο Μπρεκ, με την ελπίδα να χτυπήσει καμπανάκια. Τόσο στους μικρούς προκειμένου να μην είναι τόσο ευκολόπιστοι σε αυτούς που γνωρίζουν, όσο και στους μεγάλους για να είναι πιο προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs