Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον τραυματισμό από σφαίρα της 8χρονης Αλεξίας


Νυχθημερόν εργάζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, αναζητώντας τον άνθρωπο από ...
το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία, η οποία δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.




Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τη σφαίρα, η οποία προήλθε από πυροβόλο όπλο (πιστόλι) και όχι από κυνηγετική καραμπίνα όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Το βλήμα βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου γίνεται βαλλιστική εξέταση. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συγκεντρώνουν καταθέσεις μαρτύρων από τις Θεσπιές Βοιωτίας, αλλά και από το διπλανό χωριό Λιοντάρι από το οποίο φαίνεται να προήλθαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι έρευνες στρέφονται στο Λιοντάρι καθώς εκείνη την ώρα φαίνεται να λάμβανε χώρα γλέντι, από το οποίο ακούγονταν συνεχόμενοι πυροβολισμοί. Μετά από τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας είδαν το άτυχο κορίτσι να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς από τις Θεσπιές.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει την λήψη καταθέσεων ατόμων και από το σπίτι που φαίνεται να υπέδειξαν αυτόπτες μάρτυρες ως «ύποπτο», με σκοπό να εντοπίσουν τον δράστη των άσκοπων πυροβολισμών, όπως και επίσης το όπλο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μπαλοθιές συνεχίστηκαν και μετά την άφιξη των πρώτων αστυνομικών στο σημείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs