Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Ανακάλυψε οτι ο πρώην της ζούσε κρυφά στην σοφίτα όταν βρήκε σηκωμένο το καπάκι της τουαλέτας (pics)


H νεαρή μητέρα είχε αγνοήσει τα προηγούμενα σημάδια, αλλά μετά το σηκωμένο καπάκι της τουαλέτας κατάλαβε τι είχε συμβεί. ...
Το παρακάτω περιστατικό στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, παραπέμπει σε σενάριο αστυνομικής ταινίας, 

καθώς για δύο εβδομάδες, μία μητέρα ζούσε, χωρίς να το ξέρει, στο ίδιο σπίτι με τον πρώην της, ο οποίος έμενε κρυφά στην σοφίτα.

Η κοπέλα αυτή που επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία της, έβλεπε πολλά σημάδια που συνηγορούσαν πως κάποιος ξένος υπήρχε στο σπίτι της, όμως το μυαλό της δεν πήγαινε εκεί.


Όταν όμως βρήκε μία κουβέρτα σε διαφορετική θέση από αυτή που την είχε αφήσει, άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει... Οι υποψίες της αυτή, έγιναν σιγουριά όταν πριν από μερικές μέρες βρήκε το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο.

Κάτι που δεν θα έκανε ποτέ ούτε η ίδια, ούτε η κόρη της. Έτσι κατάλαβε οτι ο πρώην σύντροφός της, για τον οποίο είχε εκδοθεί περιοριστικά μέτρα, έμπαινε ακόμα μέσα στο σπίτι.

Δεν έπαιρνε όμως την αστυνομία γιατί σκεφτόταν την αντίδρασή τους, όταν θα τους έλεγε για την κουβέρτα και το καπάκι.

Πριν από λίγες μέρες όμως, άκουσε έναν θόρυβο από το δωμάτιό της και ανέβηκε να δει τι είχε γίνει, θεωρώντας πως ήταν από την γάτα της. Τότε ήταν που ανακάλυψε τον Κάρι Κοκούζι, ο οποίος κατευθείαν την έπιασε από το πρόσωπο.


Εκείνη όμως κατάφερε να ξεφύγει και να βγει έξω από το σπίτι, ζητώντας από τους γείτονες να φωνάξουν την αστυνομία. Ένα περιπολικό έφτασε άμεσα εκεί και βρήκε τον 31χρονο κρυμμένο στο σπίτι.

Ο... εισβολέας προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, λέγοντας πως δεν είχε που να μείνει και τις δύο τελευταίες εβδομάδες αναγκάστηκε να καταφύγει σε αυτή την λύση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs