Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Με ένα χρόνο τιμωρήθηκε η φύλακας που έκανε συστηματικά σεξ με κρατούμενο στο κελί του (pics)


Σύμφωνα με την έρευνα, το ζευγάρι έκανε στοματικό σeξ, ενώ είχε και ολοκληρωμένη επαφή.

Ένα χρόνο στην φυλακή ...
θα χρειαστεί να περάσει η σωφρονιστική υπάλληλος στην Αγγλία που συνελήφθη επειδή είχε ερωτικές επαφές με έναν κρατούμενο.

Η Έμιλι Γουάτσον εργαζόταν στις φυλακές του Ρέξαμ, όταν άρχισε να έρχεται κοντά με τον Τζον ΜακΓκι στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή 8 ετών για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η 26χρονη τον επισκεπτόταν αρκετά συχνά στο κελί του όπου δύο φορές έκαναν στoματικό έρwτα, ενώ άλλη μία φορά είχαν ολοκληρωμένη επαφή.


Η μεταξύ τους επικοινωνία γινόταν με ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε προμηθεύσει τον κρατούμενο η υπάλληλος των φυλακών και το είχε κρυμμένο σe ένα playstation. Μάλιστα, προκειμένου να μπορεί να το ξεβιδώνει, του είχε πάρει και ένα στυλό που γινόταν κατσαβίδι.


Σε αρκετές περιπτώσεις, έκαναν virtual sεx μέσω του Face Τime, ενώ η Γουάτσον του έστελνε αρκετές γυmνές φωτογραφίες και videos της. Μετά από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως μόνο σε ένα μήνα, είχαν μιλήσει τηλεφωνικά 96 φορές.

Το δικαστήριο επέβαλε τόσο στην 26χρονη, όσο και στον ΜακΓκι ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs