Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Είχε εξαφανιστεί 5 χρόνια τώρα και βρέθηκε το πτώμα της μέσα σε ψυγείο - Μητέρα δύο παιδιών


Στις 15 Μαρτίου ο Τζόναθαν Εσκραζάδα, ιδιοκτήτης μιας αποθήκης με παλιοσίδερα, πήγε σε μια γωνιά της αποθήκης όπου ...
είχε ένα ψυγείο το οποίο δούλευε μεν αλλά δεν χρησιμοποιούταν δε. Τον είχε πάρει μισοτιμής έναν μήνα πριν όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου υπήρχε το ψυγείο πέθανε, και πήρε τα πράγματα του για σαβούρα.
Μόλις τον άνοιξε γιατί ήθελε να βάλει μέσα κάτι κουτιά μπύρες, το αίμα του πάγωσε.

Μέσα στον καταψύκτη σχεδόν άθικτο βρισκόταν το πτώμα μιας γυναίκας. Ήταν η Χέδερ Λέισι, μια γυναίκα που είχε εξαφανισθεί πριν από 6 χρόνια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Η Χέδερ όταν εξαφανίσθηκε ήταν 29 ετών και μητέρα 2 παιδιών.

Ο Τζόναθαν είπε στην αστυνομία πως στην αρχή νόμιζε ότι πρόκειται για κάποια κούκλα που είχαν βάλει στον καταψύκτη. Όμως υπήρχε, λέει, μια παράξενη δυσάρεστη οσμή. «Το πρόσεξα καλύτερα και διαπίστωσα ότι τα χέρια της ήταν υψωμένα σαν να ήθελαν να πιέσουν την πόρτα του καταψύκτη και τα πόδια της είχαν μια αφύσικη στάση πίσω από την πλάτη της. Όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν το πτώμα μιας γυναίκας άρχισα να ουρλιάζω».

Οι γονείς της κοπέλας αναγνώρισαν το πτώμα στο νεκροτομείο και είπαν ότι από το 2013 είχε εξαφανιστεί. Χάθηκε στους δρόμους ήταν διπολική, είπαν.

Η αστυνομία είχε συλλάβει αρκετές φορές τη Χέδερ όσο ζούσε για ναρκωτικά αλλά και για πορνεία.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο εκείνο της δολοφονίας, ενώ εξετάζει ποια σχέση μπορεί να είχε η θανούσα με τον νεκρό ιδιοκτήτη του ψυγείου

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs