Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία που είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα


Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της στη ...
Θήβα, ανήμερα το Πάσχα. 
Σύμφωνα με τον Alpha, η μικρή Αλεξία μεταφέρθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι σε θάλαμο νοσηλείας στην πρώτη χειρουργική κλινική, στο νοσοκομείο Παίδων.

Η 8χρονη δεν έχει ικανοποιητική επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο το γεγονός όμως πως αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη προκαλεί αισιοδοξία, τόσο στους γιατρούς όσο και στους στενούς συγγενείς της.

«Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», δήλωσαν συγκινημένοι οι γονείς της 8χρονης.

Η μικρή Αλεξία είχε αποσωληνωθεί για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου αλλά μια εβδομάδα αργότερα η κατάσταση της επιδεινώθηκε.

Όπως ανέφερε τότε το νοσοκομείο, «η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019 λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού».

Υπενθυμίζεται πως η 8χρονη βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της ανήμερα του Πάσχα, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν για έναν 54χρονο που όπως προέκυψε, διασκέδαζε την Κυριακή του Πάσχα σε κοντινό σπίτι και φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs