Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Προσήχθη η γυναίκα που δέχτηκε σφαίρα στα Εξάρχεια – Εξετάζεται η συμμετοχή της στη μαφία των ναρκωτικών


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής, η οποία τραυματίστηκε από πυροβολισμό στα Εξάρχεια το ...
βράδυ της Τρίτης (21.05.2019).




Η γυναίκα δέχτηκε σφαίρα στον ώμο στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, πήγε η ίδια σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

H γυναίκα από την Αλβανία εξετάζεται αν συμμετέχει στην μαφία των ναρκωτικών, ενδεχόμενο το οποίο ερευνά σοβαρά η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Αφού συνήλθε πλήρως μετά τον τραυματισμό της προσήχθη και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθεί, σύμφωνα με το newsit.gr


Το χρονικό της υπόθεσης

Γύρω στις 23.00 το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Τοσίτσα κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν πυροβολισμό και γυναικεία φωνή πόνου και κάλεσαν την Αστυνομία. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, μια γυναίκα Αλβανικής καταγωγής εμφανίστηκε σε ιδιωτική κλινική στα Βόρεια Προάστια, φέροντας διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Η ίδια η γυναίκα είπε στους Αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το τι είχε συμβεί, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που περπατούσε στην οδό Τοσίτσα κοντά στο σπίτι της, όταν ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι και αίματα να τρέχουν από τον ώμο της.

Από μια πρώτη έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές υπηρεσίες, διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη γυναίκα συζεί μ’ έναν Αλβανό, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε για να δώσει κατάθεση. Οι πληροφορίες, μάλιστα, που έφτασαν στα «αυτιά» των Αστυνομικών, έκαναν λόγο για ενδεχόμενη εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και της συζύγου του στη μαφία των ναρκωτικών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs