Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Αυλώνα


Απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 το βράδυ από το σωφρονιστικό κατάστημα Αυλώνα. 

Σύμφωνα με ...
πληροφόρηση από τη ΓΑΔΑ, οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν από την πλευρά των μαγειρείων των φυλακών και συγκεκριμένα από αφύλακτη σκοπιά. 




Ο πρώτος κρατούμενος πήδηξε την εξωτερική περίφραξη των φυλακών και έγινε αντιληπτός από γυναίκα αστυνομικό η οποία πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Αμέσως μετά πήδηξε και ο δεύτερος κρατούμενος, ο οποίος έπεσε προσωρινά στο έδαφος, ωστόσο στη συνέχεια σηκώθηκε και τραυμάτισε την αστυνομικό στο πρόσωπο. Αμφότεροι οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς πρόκειται για κακοποιούς που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, 22 ετών, εμπλέκεται στην πρόσφατη δολοφονία 33χρονου κρατουμένου στον Κορυδαλλό, έπειτα από συμπλοκή στο ψυχιατρείο των φυλακών, όπου είχε μεταχθεί. 

Παράλληλα, φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στην αλβανική «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού». Σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί για τη δολοφονία του κρατουμένου δίωξη για ανθρωποκτονία και εν συνεχεία κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs