Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

«Την έσυρε από τα μαλλιά και τη μαχαίρωσε» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την οικογενειακή τραγωδία στο Φάληρο


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδερφού της 53χρονης γυναίκας, που το βράδυ της Πέμπτης εξέπνευσε στο Τζάνειο Νοσοκομείο μαχαιρωμένη ...πισώπλατα, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι μαρτυρίες των γειτόνων για το άγριο έγκλημα που τελέστηκε στη μέση του δρόμου συγκλονίζουν. 

////////////////////////////

Οι μαρτυρίες των γειτόνων που είδαν τι συνέβη έξω από το σπίτι της οδού Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο, το βεβαρημένο ιστορικό στη σχέση μεταξύ των αδερφών και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άνδρας, τον καθιστούν τον νο1 ύποπτο για την άγρια δολοφονία στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο. 

Η 53χρονη γυναίκα που ήταν εκπαιδευτικός αρκετά συχνά έβλεπε τον αδερφό της να της προκαλεί προβλήματα, για μια σειρά από λόγους ακόμη και οικονομικούς.

Όπως δηλώνουν στο Reader.gr κάτοικοι της περιοχής «τα δύο αδέρφια μάλωναν πολύ συχνά».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ο δράστης της δολοφονίας κυνηγούσε την 53χρονη «την έπιασε από τα μαλλιά, άρχισε να τη σέρνει και είδα να τη χτυπάει στην πλάτη. Είδαμε ότι είχε στιλέτο». 

Σύμφωνα με τον κ. Θανάση που μίλησε στον ΑΝΤ1, «η γυναίκα φώναζε βοήθεια και την έβριζε χυδαία».

«Ακούγαμε φωνές και νομίζαμε ότι ήταν μικρά κοριτσάκια αλλά μετά αποδείχτηκε, αφού φώναζε βοήθεια η γυναίκα, ότι την είχαν μαχαιρώσει. Είχε πάρα πολύ αίμα, έτρεχε ο δράστης και τον είδαν στο κομμωτήριο, τον κυνήγησαν αλλά δεν τον ακινητοποίησαν», είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Η αστυνομία και το ασθενοφόρο έφτασαν πάρα πολύ γρήγορα αλλά έμαθα πως η γυναίκα δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Λένε ότι ο δράστης ήταν αδερφός της», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πάρα πολύς κόσμος έτρεξε να βοηθήσει την 53χρονη και «μια κυρία την κρατούσε και της έλεγε να ανοίξει τα μάτια της και πως θα γίνει καλά».

«Είδαμε κόσμο να τρέχει προς τα πάνω, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Ευτυχώς το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα, βγήκαμε έξω είδαμε μια κοπέλα κάτω με αίματα. Έμαθα ότι πήραν την ταμπέλα του αυτοκινήτου του δράστη και έμαθα πως ήταν αδερφός της και είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα, την καταδίωξε, της έσκαγε τα λάστιχα για να μην πάει δουλειά. Την είχε χτυπήσει στην πλάτη» είπε γυναίκα που διατηρεί μαγαζί στην περιοχή.

Η 53χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο είχε καταθέση μήνυση για ενδοοικογενειακή βία από τον αδερφό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs