Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Νταϊάνα Ρος για ελεγκτή αεροδρομίου: «Αισθάνθηκα σαν να με βίαζε»


Η Νταϊάνα Ρος περιγράφει σοκαρισμένη το σωματικό έλεγχο που της έκανε μια ελεγκτής στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης. ...
Έτοιμη να βάλει τα κλάματα ήταν η Νταϊάνα Ρος καθώς όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης αισθάνθηκε να «βιάζεται» από μια γυναίκα ελεγκτή.
«Με αντιμετώπισε σαν τσ...» έγραψε στο twitter η 75χρονη τραγουδίστρια. «Με έκανε να θέλω να κλάψω», συνέχισε.

Η Ρος βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη όπου συμμετείχε στο Jazz and Heritage Festival και όπως ισχυρίστηκε η ελεγκτής της TSA κατά τον έλεγχό της προέβη σε «απρεπείς» χειρονομίες. «Δεν είναι αυτό που έγινε, αλλά το πώς έγινε», έγραψε σε άλλο της tweet.

«Αισθάνθηκα σαν να με βίαζε, εξακολουθώ να αισθάνομαι τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου... λέγοντας ότι κάνει τη δουλειά της... πάντα προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά, αλλά δεν νιώθω καλά τώρα».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, εκπρόσωπος της TSA δήλωσε ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ελέγχου από τους ελεγκτές αξιωματικούς, όπως φαίνεται και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αεροδρομίου.

«Το βίντεο του CCTV δείχνει ότι οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στον έλεγχο της κ. Ρος, τήρησαν πιστά όλα τα πρωτόκολλα, ωστόσο η ηγεσία της TSA θα συνεχίσει να διερευνά το ζήτημα περαιτέρω. Παρακαλούμε την κ. Ρος να έρθει σε επαφή με την TSA, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί της άμεσα για να εξετάσουμε τις ανησυχίες της».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs