Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Θα σε συνοδεύουν Siemens – Novartis – οφσόρ


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας, από την Ξάνθη απ’ όπου βρέθηκε και στην ομιλία του από ...
το Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο. 




«Siemens – Novartis – offshore θα συνοδεύσουν τον κ. Μητσοτάκη» ανέφερε ο πρωθυπουργός, λίγη ώρα αφού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθετε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, που η ίδια η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης. 

Ο προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αξιοποιήσει την παρέμβασή του στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης και για να ανακοινώσει μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών, σημειώνοντας πως «ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με πρόγραμμα». 

Σημείωσε ότι «οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, υπογράμμισε . Πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως στην βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Την δεύτερη τετραετία θα μοιράσουμε με δικαιοσύνη, όχι τα βάρη αλλά τις δυνατότητες που δίνονται».

Παράλληλα, επανήλθε στο ζήτημα του ντιμπέιτ, λέγοντας πως «Ο κος Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει οτι θα νικήσει».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να επιτεθεί και επί προσωπικού στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης». Υπογράμμισε πως «η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs