Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Αστυνομικός κρύφτηκε σε θάμνους για να πιάσει επ' αυτοφώρω τους παραβάτες οδηγούς (pic)


Με έναν απίθανο όσο και «μπαμπέσικο» τρόπο αποφάσισε ένας άντρας της τοπικής τροχαίας αυτοκινητοδρόμων στην ...
πολιτεία του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας να πιάσει στα πράσα όσους οδηγούς ξεπερνούσαν το υπάρχον όριο ταχύτητας.





Έχοντας κατά νου, προφανώς, ότι οι οδηγοί που τρέχουν πιο γρήγορα από το όριο ταχύτητας έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για τυχόν ελέγχους και «καρτέρια» της αστυνομίας κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων, αποφάσισε να παίξει αρκετά πιο «βρώμικα» από πολλούς συναδέλφους του, που σταθμεύουν στην άκρη του δρόμου και διενεργούν ελέγχους με τα κατάλληλα τεχνολογικά βοηθήματα.


Έτσι, αφού έκανε καλή κατόπτευση του χώρου, πήρε τον ασύρματο μετρητή ταχύτητας ανά χείρας και «καβατζώθηκε» εντέχνως σε έναν θάμνο του διαζώματος, με στόχο να μείνει αόρατος από τους διερχόμενους οδηγούς και να τους πιάσει επ' αυτοφώρω τη στιγμή της παρανομίας τους.


Δυστυχώς, όμως, για τον τροχονόμο, η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από όλους, με έναν οδηγό να τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα, καταγράφοντάς τον με το κινητό του τηλέφωνο, τη στιγμή που κρυμμένος στους θάμνους επιτελούσε το έργο του.

Η δημοσιοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας δεν φάνηκε να αρέσει ιδιαίτερα στους ανωτέρους του άντρα της τροχαίας του Κουίνσλαντ, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να επισημάνουν ότι οι ενέργειες του αστυνομικού κινούνται εκτός του φάσματος των εντολών που δίνονται στους συναδέλφους του κι οι οποίες αναφέρουν ρητά τον τρόπο ελέγχου της ταχύτητας των οχημάτων.

Πάντως, χιλιάδες χρήστες των social media της Αυστραλίας φάνηκαν να διαφωνούν με τους ανωτέρους του απίθανου τροχονόμου, κάνοντας λόγο για τον πιο ξεκαρδιστικό κι αποτελεσματικό τρόπο επιτέλεσης των καθηκόντων, που είχαν δει ποτέ στη ζωή τους.
Πληροφορίες: labdible.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs