Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε 11 σπίτια στην Ηλεία


Η συνολική λεία τους περιλάμβανε μετρητά 3.620 ευρώ, κοσμήματα αξίας 21.750 ευρώ, κινητά και τραπεζικές κάρτες ...
Έπεσε η αυλαία στη δράση μιας οργανωμένης σπείρας διαρρηκτών που ρήμαζαν τα σπίτια στον Πύργο, στο Κολίρι και στον Άγιο Ιωάννη Ηλείας 




από το τέλος Μαρτίου ως το τέλος Απριλίου, διάστημα στο οποίο είχαν διαπράξει 11 διαρρήξεις με λεία μετρητά 3.620 ευρώ, κοσμήματα αξίας 21.750 ευρώ, κινητά και τραπεζικές κάρτες.

Ήδη, στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας Πύργου έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 42, 37, 30 και 20 χρόνων και μιας 34χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται.

Μια από αυτές, εξετάζεται αν είναι η εισβολή σε μια ισόγεια κατοικία στον Πύργο αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν οι ιδιοκτήτες έλειψαν για μόλις δυο ώρες. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν μια ξύλινη μπαλκονόπορτα, αναστάτωσαν όλους τους χώρους και άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs