Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Απατημένος σύντροφος συνελήφθη επειδή έλουσε την κοπέλα του με... κέτσαπ


Ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο αφού φέρεται ότι κάλυψε την ...
κοιμισμένη κοπέλα του με κέτσαπ επειδή πίστευε ότι τον είχε απατήσει. 

Ο Πίτερ Ουάγκμαν, 37 ετών, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επειδή έριξε μια μεγάλη ποσότητα σάλτσας ντομάτας στην 41χρονη φίλη του, αφού το ζευγάρι είχε «τσακωθεί για την απιστία του θύματος», σύμφωνα με την ένορκη δήλωση.




Ο Ουάγκμαν και το θύμα, της οποία το όνομα δεν έγινε γνωστό, ήταν σε σχέση για περίπου 11 χρόνια πριν από το περιστατικό.

Στις περίπου 4:45 π.μ. τοπική ώρα την Κυριακή, το θύμα «ξύπνησε από την κέτσαπ που της έριχνε ο κατηγορούμενος, καθώς φώναζε “αυτό είναι που παίρνεις, σκ--λα"», είπε η αστυνομία. Όταν οι αρχές έφτασαν στη σκηνή, το θύμα ήταν καλυμμένο με κέτσαπ.

Ο Ουάγκμαν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Ωστόσο, ο αστυνομικός επιβεβαίωσε ότι είχε κέτσαπ στην «δεξιά πλευρά του παντελονιού» του μετά το περιστατικό. Ο Ουάγκμαν συνελήφθη περισσότερο από μία ώρα αργότερα, στις 6:05 π.μ.

Απελευθερώθηκε τη Δευτέρα και του απαγορεύθηκε να επικοινωνήσει με τη φίλη του.

Οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν ότι η ψυχική υγεία, τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ παίζουν ρόλο στην περίπτωση αυτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ουάγκμαν και η φίλη του είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για την άσκηση βίας ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα. Τον Απρίλιο, η φίλη του Ουάγκμαν συνελήφθη πάλι αφού φέρεται ότι τον χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού στο σπίτι του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs