Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Λευτέρης Πανταζής: H δημόσια τοποθέτηση του για την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε η Κόνι!


Ο Λευτέρης Πανταζής μετά την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η Κόνι Μεταξά στο Instagram, πήρε θέση δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, άνδρας ζήτησε....
παρέα από την νεαρή ηθοποιό έναντι αμοιβής, με την Κόνι να του δίνει την πιο αποστομωτική απάντηση. 




«Θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ», απάντησε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια δημοσίευσε τον διάλογο στα Instagram Stories της.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το συμβάν στην εφημερίδα Espresso και υπερασπίστηκε την κόρη του λέγοντας πως τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της την έχουν μεγαλώσει πολύ σωστά.



«Tου απάντησε πολύ καλά. Τον έβαλε στη θέση του κι είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου. Και εγώ και η μητέρα της, την έχουμε μεγαλώσει σωστά. Συμβαίνει σε πολλά κορίτσια, επώνυμα και μη, να δέχονται τέτοιες προτάσεις. Και σε εμένα έχει συμβεί και από άντρες και από γυναίκες, αλλά δεν απαντώ σχεδόν ποτέ. Μπορεί αυτό το προφίλ που έκανε αυτή την πρόταση στην Κόνι να είναι ψεύτικο, ανύπαρκτο και να έγινε από κάποιον ή κάποια που τη ζηλεύει επειδή πάει καλά και προχωράει. Να το έκανε επίτηδες για να τραυματίσει τη ψυχούλα της», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs