Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Mόνο αν κάνεις όλα αυτά, η κυτταρίτιδα θα φύγει μακριά - Για τρομερά αποτελέσματα


Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε την κυτταρίτιδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλες οι συμβουλές αν λειτουργήσουν ...
συνδυαστικά τότε θα δείτε τρομερά αποτελέσματα!

Θυμηθείτε όμως, χρειάζεσαι 3 μήνες για να δεις μεγάλη διαφορά αλλά θα είναι για πάντα.
Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που πραγματοποιούν ήπιες μαλάξεις, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο ρυθμό και κατεύθυνση. Οι κινήσεις αυτές αυξάνουν την ροή του λεμφικού υγρού στο σώμα, απομακρύνοντας τις τοξίνες και βοηθώντας το δέρμα σας να επανέλθει! Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αφού αποσκοπεί στην αποσυμφόρηση της λέμφου από τις άχρηστες ουσίες και αφού τα υγρά του σώματος δεν λιμνάζουν, οι τοξίνες φεύγουν και τα λιποκύτταρα παύουν να συσσωρεύονται.


Γυμναστική

Η άσκηση εξασφαλίζει επίσης το λεμφικό σύστημα να ρέει σωστά. Με άσκηση στους πίσω μηριαίους το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, και αν θέλουμε επίσης να ανορθώσουμε γλουτούς τότε η άσκηση σε εκείνο τη σημείο μειώνει την κυτταρίτιδα!


Νερό

Πίνετε άφθονο νερό. Όταν ο οργανισμός δεν ενυδατώνεται σωστά, το σώμα αντιδρά και κάνει κατακράτηση, γεγονός που πολύ απλά σημαίνει κυτταρίτιδα.


Βότανα

Ανακαλύψτε τα καλύτερα βότανα, αιθέρια έλαια, τρόφιμα, και θεραπείες για την ενίσχυση της αποτοξίνωσης της λέμφου. Δοκιμάστε βάμματα αποτοξίνωσης αλλά και τσάι το οποίο θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από περιττό νερό στο σώμα.


Λαχανικά και φρούτα

Τρώτε άφθονα πράσινα λαχανικά έτσι ώστε ο οργανισμός σας να πάρει επαρκή χλωροφύλλη για να βοηθήσει τον καθαρισμό του αίματος και της λέμφου σας. Προτιμήστε μύρτιλλα, κεράσια, πορτοκάλια, φράουλες, σταφύλια και μάνγκο.


Σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας

Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο ή ντουζ δεν θα ξεχνάτε για ένα λεπτό να παίρνετε το σαπούνι της κυτταρίτιδας. Αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στη δράση κατά της κυτταρίτιδας- και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο. Τρίψτε με κυκλικές κινήσεις το σημείο που χρειάζεται.


Στοπ στα τηγανητά

Προφανώς και καταλαβαίνετε γιατί λέμε πως πρέπει να σταματήσετε να τρέφεστε με τηγανητές πατάτες. Όταν ζεσταίνετε φυτικά ή ζωικά λιπαρά σε θερμοκρασία υψηλότερη από ένα συγκεκριμένο όριο, δημιουργούνται τοξικές ουσίες, τις οποίες συσσωρεύει το σώμα σε σημεία μακριά από τα ζωτικά όργανα για να περιορίσει τους κινδύνους τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs