Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Διαρρήκτες για κλάματα: Έδωσαν «ρεσιτάλ» μπροστά σε κάμερες ασφαλείας (pics & vid)


Μπορεί να τους είδαν εκατομμύρια άνθρωποι να κάνουν διάρρηξη, αλλά τουλάχιστον έγιναν «πρώτες μούρες» σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. ...
Τον γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης κάνουν δύο νεαροί διαρρήκτες από το Netherton της Αγγλίας, οι οποίοι αποφάσισαν να εισβάλουν σε κατοικία της περιοχής,




παρά το γεγονός πως οι κινήσεις τους καταγράφονταν ολοκάθαρα από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σημείο, ενώ σύμμαχός τους δεν ήταν ούτε το φως της ημέρας, το οποίο και αποκάλυψε στις αρχές χρήσιμα στοιχεία για την ταυτότητά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η διάρρηξη ξεκίνησε κατά τις 8.40 μ.μ. λίγες μέρες πριν, στις 16 Ιουνίου με τους δύο άντρες να εμφανίζονται εντελώς ανυποψίαστοι για το γεγονός πως οι κινήσεις του καταγράφονταν εξονυχιστικά από την κάμερα ασφαλείας.

Οι δύο άντρες εμφανίζονται να ανοίγουν με λοστό ένα από τα αφύλαχτα παράθυρα της μονοκατοικίας και να εισβάλουν στο εσωτερικό της, αφαιρώντας αρκετά πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ενώ λίγο αργότερα εμφανίζονται να φεύγουν ανενόχλητοι με τη λεία τους.


Τελικά, όπως έγινε γνωστό από τα μέσα ενημέρωσης του Νησιού, οι δύο άντρες μπορεί να διέφυγαν αρχικά από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο εξαιτίας της αφηρημάδας τους πλέον έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς όπως φαίνεται έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοια περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών.
Πηγή: luben.tv

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs