Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Παράτησαν σκύλο με αναπηρία σε σπασμένο καροτσάκι, αλλά άλλαξε τη ζωή μίας οικογένειας (pics & vid)


Η ιστορία του σκύλου που βρέθηκε σε κακή κατάσταση πάνω σε σπασμένο αμαξίδιό και άλλαξε τη ζωή μίας οικογένειας.  ...
Μία σκυλίτσα από την Αργεντινή δεν μπορούσε να περπατήσει όπως όλα τα σκυλάκια. Τα πίσω της πόδια ήταν παράλυτα και οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να την φροντίσουν.



Αντί να ζητήσουν βοήθεια, αποφάσισαν να την παρατήσουν πάνω στο σπασμένο αμαξίδιό της, δεμένη από μία αλυσίδα και δίπλα άφησαν μία σακούλα πάνες.

Ευτυχώς, η Λουνίτα βρήκε την αγάπη που έψαχνε αλλού. Ένας περαστικός δεν άντεξε να την αφήσει μόνη της και την πήγε σε μία κοντινή κλινική ζώων. 

Ο κτηνίατρος την φρόντισε κατάλληλα και της αγόρασε ένα ολοκαίνουριο αμαξίδιο κι άρχισε να της ψάχνει οικογένεια.


Μία οικογένεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες συγκινήθηκε από την ιστορία της και αποφάσισε να την υιοθετήσει, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν την φρόντισε σωστά.

Όταν το σκυλί πήγε πίσω στην κλινική δεν άργησε να βρει επιτέλους την οικογένειά της. 

Στο νέο της σπιτικό έζησε μία υπέροχη ζωή και δέθηκε με όλα τα μέλη της οικογένειας. Σύντομα, το σκυλί ανάκαμψε. Οι πληγές που είχε εξαφανίστηκαν και το τρίχωμά της ήταν γερό.

Η σκυλίτσα έσβησε τα 11α της κεράκια και λίγες μέρες μετά έφυγε από τη ζωή παρά την προσπάθεια των γιατρών.


Η οικογένειά της φρόντισε να μοιραστεί την ιστορία της για να μάθει ο κόσμος πόσο άλλαξε τη ζωή τους: «Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Μου άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε η ιδιοκτήτριά της.
Πηγή: unilad.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs