Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Το αφεντικό έπιασε τον εργαζόμενό του να κοιμάται και η αντίδρασή του ήταν μοναδική! (pics)


Όλοι έχουμε ονειρευτεί κάποια στιγμή να ρίξουμε έναν υπνάκο στη δουλειά και υπάρχει ένα αφεντικό στην Αυστραλία που δεν θα είχε πρόβλημα..
!

Μεσημέρακι στη δουλειά, μετά το φαγητό. Και ποιος δεν έχει σκεφτεί: «Αχ, να μπορούσα να κοιμηθώ λιγάκι».
Στο μακρινό Σίδνεϊ δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, ωστόσο εξελίχθηκαν ιδανικά για έναν εργαζόμενο. 

Υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που ονομάζεται «Milky Lane» κι εκτός από ξεχωριστά milkshakes και μπέργκερς έχει ένα ξεχωριστό αφεντικό.

Βλέπετε, ένας εργαζόμενος από το συνεργείο καθαρισμού, καθάρισε το μαγαζί κι έπειτα πήρε έναν υπνάκο σε έναν από τους καναπέδες!

Αυτό που δεν περίμενε είναι ότι το αφεντικό θα τον έβλεπε από την κάμερα. Κι αυτό που σίγουρα δεν θα περίμενε είναι ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

«Βρήκα αυτό το στιγμιότυπο στην κάμερα ασφαλείας. Και ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει έναν υπνάκο εδώ. 

Η ζωή είναι σκληρή κάποιες φορές. Από τη στιγμή που η δουλειά είχε γίνει, ποιο το θέμα αν πάρουμε έναν μικρό υπνάκο», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφεντικό της χρονιάς. 


Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο εργαζόμενος είχε καθαρίσει ήδη δύο άλλα μαγαζιά κι όταν έφτασε στο εστιατόριό του στις 3.00 προφανώς ήταν ήδη αρκετά κουρασμένος: «Όταν με ενημέρωσαν, ρώτησα αν το μαγαζί ήταν καθαρό. Μου απάντησαν θετικά. Έτσι, ενθάρρυνα τον εργαζόμενο να παίρνει υπνάκους που θα του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει. Όλοι κουραζόμαστε», πρόσθεσε στο Yahoo news.

#FirstWeWorkThenWeDoTheSleep

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs