Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Λάρισα: Είχε καταδικαστεί για τον… μισό Ποινικό Κώδικα και κυκλοφορούσε ελεύθερος!


Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

Πραγματικό…
«μπουμπούκι» ήταν ένας 27χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον Τύρναβο, 




όπου κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά το γεγονός ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερα διωκτικά έγγραφα για παραβάσεις του… μισού Ποινικού Κώδικα, για τα οποία μάλιστα είχε καταδίκες με αρκετά μεγάλες ποινές!

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διάταξη του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για κλοπή, καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία, κλοπή και απλή σωματική βλάβη και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Έτσι, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών και φυλάκισης έξι μηνών που του είχε επιβληθεί.

*** Στο Λιβάδι Ελασσόνας, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs