Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Σάμος: Βγήκε από το αεροπλάνο φορτωμένος με ναρκwτικά


Ακόμη και μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο έφτασε στη Σάμο φαίνεται πώς έκανε χρήση ναρκwτικών ένας 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ...
υποβλήθηκε σε έλεγχο στον αερολιμένα του νησιού από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκwτικών και του τμήματος Πυθαγορείου και αρχικά βρέθηκε στην κατοχή του ένα καλαμάκι με υπολείμματα άγνωστης ουσίας.





Η σωματική έρευνα που ακολούθησε, έδειξε ότι είχε στην κατοχή του τρεις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 6,2 γραμμαρίων και άλλη μια με ποσότητα ecstasy βάρους 0,3 γραμμαρίου.

Ο ταξιδιώτης, που προερχόταν από χώρα του εξωτερικού, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και εισαγωγή ναρκwτικών στην ελληνική επικράτεια με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

*** Δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 26 χρόνων συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκwτικών, οι οποίοι τους εντόπισαν να έχουν στην κατοχή τους μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 530 γραμμαρίων. Το χασίς κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκwτικών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs