Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Βούλγαροι έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα στον Βόλο


Ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν, αλλά δεν συνελήφθησαν οι δυο νεαροί που είχαν διαρρήξει στις 15 Ιουλίου το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός...
40χρονου σε περιοχή του Βόλου και είχαν κλέψει από μέσα το πορτοφόλι του που περιείχε χρήματα και πιστωτικές κάρτες, τις οποίες μάλιστα χρησιμοποίησαν.




Από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες της κλοπής ήταν δύο 28χρονοι Βούλγαροι, οι οποίοι μάλιστα χρησιμοποίησαν την πιστωτική κάρτα πριν την ακυρώσει ο νόμιμος κάτοχός της και είχαν κάνει διάφορες αγορές. Μάλιστα, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας και παραδέχθηκαν τις πράξεις τους.

Ωστόσο, οι δύο αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

Μια… ιατρική τσάντα με διάφορα αντικείμενα ξάφρισαν από ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο Κρυφοβό Ιωαννίνων δύο άνδρες ηλικίας 22 και 19 και δύο γυναίκες 41 και 21 χρόνων, που διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους εντόπισαν στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων– Άρτας, τους πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν την κλεμμένη τσάντα στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε.

Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs