Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Κατεπείγουσα έρευνα για τον αστυνομικό που κλώτσησε πολίτη στο «Ελ. Βενιζέλος» Ο αδελφός του θύματος ανέβασε video από την επίθεση στο διαδίκτυο


Διαταγή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, με σκοπό να διερευνηθεί η καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού εναντίον ...
αλλοδαπού εντός του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδωσε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (29/7) η Ελληνική Αστυνομία.




Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό που απεικονίζεται σε βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο, με συναφή καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού, στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»




Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται μετά από την καταγγελία του xρήστη του Twitter Arash Hampay, ο οποίος ανάρτησε σύντομο video από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών. Καταγγέλει πως αστυνομικός επιτέθηκε στον αδελφό του που επιθυμούσε να επιστρέψει στην Λέσβο.

«Η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Αθήνας αναλαμβάνει δράση απέναντι στον αδερφό μου που θέλει να επιστρέψει στη Λέσβο. Όχι στον φασισμό!», γράφει χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ που επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών, ο αστυνομικός σταμάτησε τον αλλοδαπό για έλεγχο των εγγράφων του, εκείνος τον έσπρωξε και ο ένστολος απάντησε με χειροδικία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs