Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου στο σeξ


Υπάρχουν κάποια ζώδια που όπως και να το κάνουμε οι χημείες τους δεν ταιριάζουν καθόλου στον ερwτικό τομέα και ειδικότερα...
όσον αφορά το σeξ δεν το έχουν καθόλου μεταξύ τους.
Το ποια είναι αυτά τα ζευγάρια και γιατί τους συμβαίνει αυτό θα το μάθεις παρακάτω, όπου ακολουθεί μια αναλυτική εξήγηση για το καθένα και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο κρεβάτι, αν καταφέρει να φτάσει ποτέ εκεί βέβαια.

Δώσε βάση!

ΤΑΥΡΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην κρεβατοκάμαρα θα γίνεται διαρκώς μάχη γιατί θα βγει το ανταγωνισμός, εγωισμός και επιμονή και το μόνο που θα κοιτάζουν είναι το πώς θα ικανοποιηθεί ο καθένας... ξεχωριστά κι όχι το πώς θα προσφέρει ευχαρίστηση ο ένας στον άλλον. Με τούτα και με εκείνα το σeξ θα είναι total failure ή αλλιώς πλήρης αποτυχία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια ο Σκορπιός θέλει πάθος και ερwτισμό για να λειτουργήσει στο σeξ, από την άλλη ο Υδροχόος το βλέπει πολύ πιο χαλαρά και θα το κάνει χωρίς αναστολές, δισταγμούς ή να έχει έντονα συναισθήματα. Αυτό από μόνο του είναι ικανό για να βιώσει ο καθένας από την πλευρά του μια δυσάρεστη σeξουαλική εμπειρία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΛΕΩΝ

Κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να λειτουργήσει καλά στο σeξ γιατί δεν κουμπώνουν, οπότε είναι αδύνατο στον έναν να προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Στην πραγματικότητα, η Παρθένος μπορεί να αισθανθεί κάποια στιγμή ότι έχει δεχτεί επίθεση ή «ταπεινώνεται» στο κρεβάτι από τον Λέοντα, ενώ αυτός θα μείνει με την αίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα να είχε δίπλα του... ψυγείο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι όμως είναι ο χειρότερος συνδυασμός, αφού ο ένας δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον να απελευθερωθεί, να βγάλει το πάθος που κρύβει μέσα του, οπότε και οι δυο θα είναι μαγκωμένοι και ανέκφραστοι. Το σeξ είναι βαρετό και το πιο πιθανό είναι να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο κρεβάτι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs