Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Esmeralda Gonzalez: Το πανέμορφο μοντέλο που βρέθηκε τσιμεντωμένη - Το τραγικό τέλος


Τον Μάιο ο αδελφός της δήλωσε την εξαφάνισή της και δήλωσε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια και πρέπει ...
να πάρει τα φάρμακά της,και ότι κινδυνεύει η ζωή της. Η αστυνομία δεν κατάφερε να την εντοπίσει παρά τη μέγαλη κινητοποίηση που υπήρχε, λόγω και της δημοσιότητας που είχε το θέμα, όταν προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων.




Η Esmeralda Gonzalez μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωtικών ταινιών, ήταν το πρόσωπο της επικαιρότητας για αρκετές εβδομάδες, ώσπου ξεχάστηκε και από την αστυνομία και τα ΜΜΕ.

Πριν μια εβομάδα η υπόθεση ξαναάνοιξε, όταν η αστυνομία βρήκε ένα πτώμα μέσα σε ένα φέρετρο τσιμεντωμένο μέσα στην έρημο. Η ανάλυση DNA έδειξε ότι το πτώμα ανήκε στην Esmeralda.

Δύο 24ωρα μετά βρέθηκε και ο δολοφόνος. Ο Κρίστοφερ Πρεστιπίνο συνελήφθη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Η Esmeralda Gonzalez που δεν είχε πάρει τα φάρμακά της χτυπούσε τις πόρτες σε σπίτια αγνώστων λόγω κρίσης που είχε πάθει. 

Σε ένα από αυτά τα σπίτια ζούσε ο Πρεστιπίνο, ο οποίος της έδωσε ναρκωτικά και της έδεσε σε ένα κρεβάτι. Όταν αυτή άρχισε να ουρλιάζει την σκότωσε και την έθαψε σε μια απομακρυσμένη περιοχή στην έρημο και σφράγισε το φέρετρο με τσιμέντο για να μην αναγνωριστεί το πτώμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs