Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

«Αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά Ωνάση δεν έρχεται στην Ελλάδα» - «Είναι πολύ σκληρό άτομο» - Αποκαλυπτικός Αλέξης Μανθεάκης (Video)


Ο Αλέξης Μανθεάκης έγινε ευρέως γνωστός όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της Αθηνάς Ωνάση, αλλά ...
και το πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, στην διαμάχη που είχε η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας με τους Έλληνες διαχειριστές του ιδρύματος Ωνάση.

«Είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο. Αυτό το περίμενα, δεν περίμενα όμως ότι αυτό θα επεκταθεί και στο συναισθηματικό κομμάτι που έχει να κάνει με πόνο με τρίτους» είπε ο κ. Μανθέακης για την Αθηνά Ωνάση, δήλωση που έχε κάνει με παρόμοιο τρόπο και στο παρελθόν, και δίνει ένα πολύ γλαφυρό παράδειγμα. «Η Αθηνά έδωσε για ένα άλογο περίπου 12 εκατ. ευρώ και τα ξαδέρφια της, οι Νιάρχοι έδωσαν το ίδιο ποσό για να αγοράσουν 140 ασθενοφόρα. Η Αθηνά δεν έδειξε αυτό που περιμέναμε, τον πόνο για τους τρίτους» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανθεάκης προσπάθησε να περιγράψει τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε στην πραγματικότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα της μητέρας της. «Υπήρχε πρόβλημα με τα Μέσα, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο