Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

«Μπηχτές» των σκηνοθετών της ταινίας «Avengers: Endgame» στον Μάρτιν Σκορσέζε: Δεν σου ανήκει ο κινηματογράφος


Οι σκηνοθέτες της ταινίας "Avengers: Endgame" αδερφοί Ρούσο απάντησαν στα επικριτικά σχόλια του Μάρτιν Σκορσέζε για τα...
κινηματογραφικά έργα της Marvel.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "The Irishman" πρόσφατα δήλωσε ότι οι παραγωγές της Marvel δεν είναι «κινηματογράφος» και αργότερα δικαιολογώντας την άποψή του, είπε ότι στερούνται «αποκάλυψης, μυστηρίου ή γνήσιου συναισθηματικού κινδύνου».




Ωστόσο, οι Τζο και 'Αντονι Ρούσο απάντησαν στην κριτική τονίζοντας στο THR: «Ουσιαστικά, ορίζουμε τον κινηματογράφο ως μια ταινία που μπορεί να φέρει τους ανθρώπους μαζί για να έχουν μια κοινή, συναισθηματική εμπειρία».

«Όταν κοιτάζουμε τις εισπράξεις της ταινίας "Avengers: Endgame", δεν τις βλέπουμε ως ένδειξη οικονομικής επιτυχίας, τις βλέπουμε σαν ένδειξη συναισθηματικής επιτυχίας» ανέφερε.

«Είναι μια ταινία που είχε πρωτοφανές αντίκτυπο στους θεατές σε όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται από τον τρόπο που μοιράστηκαν την αφήγηση και τον τρόπο που την έζησαν. Και από τα συναισθήματα που ένιωσαν όταν την είδαν» πρόσθεσε.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε ότι προσπάθησε να παρακολουθήσει ταινίες Marvel προτού τις εγκαταλείψει. Οι αδερφοί Ρούσο είπαν ότι είναι δύσκολο να ασκεί κριτική όταν δεν τις έχει δει.

«Αλλά, στο τέλος της ημέρας, τι ξέρουμε;» πρόσθεσε ο Τζο Ρούσο. «Είμαστε μόνο δύο τύποι από το Κλίβελαντ, του Οχάιο, και ο “κινηματογράφος” είναι λέξη της Νέας Υόρκης. Στο Κλίβελαντ τις ονομάζουμε ταινίες» τόνισε.

Ο 'Αντον Ρούσο εξήγησε: «Ο άλλος τρόπος σκέψης είναι ότι o κινηματογράφος δεν ανήκει σε κανέναν. Δεν είναι δικός μας ο κινηματογράφος. Δεν είναι δικός σας ο κινηματογράφος. Στον Σκορσέζε δεν ανήκει ο κινηματογράφος».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs