Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Tο μέρος που καμιά δε φαντάζεται ότι μπορεί να βρει τον άντρα της ζωής της


Οι έρευνες δείχνουν ότι εκεί έχουν γίνει πολλές γνωριμίες οι οποίες οδήγησαν σε γάμο

Είσαι μόνη και ψάχνεις τον σύντροφο της ζωής σου σε...
μπαρ, καφέ και συναυλίες; Μήπως ψάχνεις και στο γυμναστήριο; Όπου και να κοιτάς να ξέρεις πως είσαι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση και εκεί δεν θα βρεις τίποτα. Άλλο είναι το μέρος στο οποίο αναμένεται να βρεις τον άντρα της ζωής σου, και θα πάθεις πλάκα μόλις σου το αποκαλύψουμε.




Εάν έχεις κανονισμένο κάποιο ταξίδι εκτός Ελλάδας, τότε φρόντισε μέσα στο αεροπλάνο να είσαι στα καλύτερα σου. Μην είσαι ντυμένη όπως πας στο περίπτερο για σοκολάτα, γιατί σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να συναντήσεις την μελλοντική σου αγάπη στην επόμενη πτήση σου.

Τον Ιούλιο του 2018, ερευνήθηκαν 5.000 επιβάτες από 141 χώρες. Οι ερευνητές δεν ενδιαφέρονται για το πώς αντιμετωπίστηκαν οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο, για τον τρόπο με τον οποίο διασκέδασαν μέσα στο αεροπλάνο ή για ό,τι συνέβη στα duty free και στα καφέ. Οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στη λήψη πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων κατά τις πτήσεις.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν όλοι οι επιβάτες, 1 στους 50 ξεκίνησε ένα ρομάντζο στο αεροπλάνο. Δεν αποτελεί έκπληξη, όμως. Πολλοί από εμάς έχουμε δει σε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές πώς ξεκινάει το παιχνίδι μεταξύ 2 ανθρώπων που συναντιούνται σε ένα αεροπλάνο και στη συνέχεια αυτό συνεχίζεται στο έδαφος. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για ερωτική σχέση, αφού τα αεροπλάνα παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και άλλων σχέσεων. Για παράδειγμα, το 16% των ερωτηθέντων επιβατών δήλωσε ότι είχαν κάνει κάποια φιλία και το 14% συναντήθηκε με κάποιον που αργότερα έγινε φίλος τους.

Πιστεύεις ότι το 2% είναι χαμηλό ποσοστό; Δεν είναι. Εάν πάρουμε αυτό το ποσοστό και το εφαρμόσουμε σε κάθε πτήση, 2 ζευγάρια θα ξεκινήσουν μια σχέση σε κάθε πτήση. Έτσι, αν θέλεις να βάλεις τέρμα στη μοναχική σου ζωή, δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που σε περιμένουν στην επόμενη πτήση σου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs