Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΕΒΑΨΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ – VIDEO


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του, κερδίζοντας με μια ιστορική ανατροπή ...
τον Ντομινίκ Τιμ, στον μεγάλο τελικό των φετινών ΑΤΡ Finals του Λονδίνου…




Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν του, κάνοντας δικό του τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου τενίστα για το 2019, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση!

Αν και απόλεσε το 1ο σετ μετά από οριακό τάι-μπρέικ, ο Στέφανος βρήκε την ψυχική δύναμη και γύρισε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς, φτάνοντας στο τρόπαιο, μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά αγώνα-θρίλερ, με τελικό σκορ 6-7(6), 6-2, 7-6(4).

Ζούμε τις πιο απίστευτες, τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του ελληνικού τένις και μία από τις πιο σημαντικές μέρες του ελληνικού αθλητισμού!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κατακτήσει ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια στο άθλημα του τένις, το ATP Finals και έγινε ο καλύτερος των…καλύτερων επικρατώντας στη διοργάνωση που συμμετέχουν οι κορυφαίοι οκτώ τενίστες στον κόσμο!

Είναι μια στιγμή που, ας το παραδεχτούμε, δεν περιμέναμε, μέχρι και λίγα χρόνια πριν, ότι θα ζήσουμε ποτέ!

Αλλά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών και ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο αυτή τη στιγμή, το κατάφερε με την ψυχή του, την καρδιά του, το ταλέντο, την εργατικότητα και την απύθμενη φιλοδοξία του!

Παρακολουθήσαμε έναν τελικό-ποίημα, έναν τελικό-διαφήμιση για το άθλημα του τένις!

Ο Στέφανος έχασε με οριακό τρόπο το πρώτο σετ αλλά αντέδρασε υποδειγματικά στο δεύτερο κατακτώντας το πολύ εύκολα πριν οδηγηθούμε σε ένα καθοριστικό τρίτο σετ που εξελίχθηκε σε ένα ανείπωτο θρίλερ!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs