Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

VIP oργια και στην Ελλάδα: Η «διάσημη» παρέα με τραγουδιστές και ηθοποιούς (Photos)


Τα άγρια νιάτα του Τζουντ Λο, όταν παντρεμένος απολάμβανε τον απόλυτο ηδoνισμό στους κόλπους του Primrose Hill Set, μιας κλίκας ...
διασημοτήτων, όπως η Κέιτ Μος και η Γκουίνεθ Πάλτροου, στο Λονδίνο ανασύρει ο βρετανικός Τύπος.




Ο Λο και η τότε σύζυγός του Σάντι Φροστ αποτελούσαν το it ζευγάρι της δεκαετίας του ’90, των οποίων το μεγάλο σπίτι στο βόρειο Λονδίνο γειτόνευε με αυτό του Νοέλ Γκάλαχερ, το περιβόητο για τα ξέφρενα πάρτι του Supernova Heights. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα του διαζυγίου του, η διάσημη κλίκα, στην οποία συμμετείχε και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ διαλύθηκε, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «Mirror».


«Η πικρία μεταξύ τους ήταν τόσο δυνατή που ήταν δύσκολο να είναι κανείς φίλος και με τους δυο» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται. Η παρέα, που ζούσε κοντά στο μποέμ προάστιο του Χάμπστεντ ήταν αχώριστη και κολλητή… με τη σωματική έννοια του όρου. Μαζεύονταν σε σπίτια, έκαναν πάρτι και συγκατοικούσαν για μέρες, ενώ πήγαιναν μαζί και διακοπές.

Όπως είχε αποκαλύψει το 2005 η σχεδιάστρια Περλ Λόου, σύζυγος του ηθοποιού Ντάνι Γκόφεϊ, είχαν αρχίσει να κάνουν σεξ με τον Λο και τη Φροστ από το 2001 σε κοινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Η Λόου υποστήριξε ότι η Φροστ κυνηγούσε τον άνδρα της και ότι ο Λο είχε πάθει εμμονή μαζί της.


Ερωτική σχέση

Επίσης, η Φροστ, που ήταν γνωστή και με το παρατσούκλι «μέλισσα βασίλισσα του Primrose Hill Set», είχε ερwτική σχέση με την Κέιτ Μος και την Νταβίνα Τέιλορ, κόρη και κληρονόμο του Αλαν Μέρφι, ο οποίος είχε εργοστάσιο χαρτιών υγείας.

Η τότε σύζυγος του Λο συναντιόνταν ερwτικά με τις φίλες της μέσα στο σπίτι της όπου τις φιλοξενούσε για μεγάλα χρονικά διαστήματα και όταν κάποια στιγμή ήρθε αντιμέτωπη με την οργή του ηθοποιού για τις λεsβιακές απιστίες της, του είπε ότι μπορούσε να συμμετέχει και αυτός.


Το 2003, πάντως, ο γάμος τους τελείωσε έπειτα από οικογενειακές διακοπές στην Ταϊλάνδη.

«Ο Τζουντ και εγώ ταξιδέψαμε στην Ταϊλάνδη ξεχωριστά. Ήξερα ότι είχε τελειώσει από τον τρόπο που με κοιτούσε. Ήμουν λιποβαρής, καταθλιπτική και τρομαγμένη» αναφέρει η Σάντι στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε το 2010.

Αυτό ήταν το τέλος ενός έρwτα με την πρώτη ματιά που άρχισε το 1992 στα γυρίσματα της ταινίας «Shopping», όταν η Φροστ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γκάρι Κεμπ του συγκροτήματος Spandau Ballet.

Η άνοδος του Λο, ωστόσο, σε επίπεδο καριέρας και οι τρεις κρίσεις επιλόχειας κατάθλιψης της ίδιας μετά τη γέννηση του Ράφερτι, της Ίρις και του Ρούντι την οδήγησαν σε εκρήξεις που έφεραν το τέλος.

Πηγή: Espresso

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs