Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - Η 22χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο


Απίστευτη είδηση από το χώρο της ρυθμικής γυμναστικής. Τέλος στη ζωή της φαίνεται ...
πως προσπάθησε να βάλει την Τετάρτη (05.02.2020) η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αλεξάντρα Σολντάτοβα.
Η 22χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας και σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τα Μέσα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Όπως επισημαίνεται από το πρακτορείο ειδήσεων της Μόσχας, η νεαρή Σολντάτοβα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά βαθιά κοψίματα στο αριστερό της χέρι, χάνοντας έτσι μεγάλη ποσότητα αίματος. Επίσης, διαγνώστηκε και με βουλιμία. Αν και δεν ήταν σε θέση μιλήσει, η Ρωσίδα αθλήτρια δεν έδειξε διάθεση να αποκαλύψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέκτησε τα συγκεκριμένα τραύματα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας της Σολντάτοβα βρίσκεται σε ικανοποιητικό σημείο. Όπως αναφέρεται, επί του παρόντων δέχεται θεραπεία στην εντατική του νοσοκομείου, στην ψυχιατρική του πτέρυγα.

Η Σολντάτοβα είναι ένα από τα κορυφαία μέλη της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ομαδικό, ενώ έχει πάρει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

Πριν από λίγες ημέρες, το “αφεντικό” της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, Ιρίνα Βίνερ, είχε ανακοινώσει πως η Σολντάτοβα στο Grand Prix της Μόσχας, λόγω… θεμάτων υγείας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs