Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Σμαράγδα Καρύδη: Καλεί τους «Έλληνες μεγιστάνες» να βοηθήσουν - «Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά»


Με βίντεο της στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη απηύθηνε έκκληση για βοήθεια από τους «Έλληνες μεγιστάνες», όπως ...
χαρακτηριστικά τους αποκάλεσε, μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός στο σύντομο βίντεό της σχολίασε πως είναι ώρα οι πλούσιοι Έλληνες να συμβάλλουν στην κάλυψη αναγκών του συστήματος υγείας, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.




Όπως είπε η Σμαράγδα Καρύδη «είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας». Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά!».


Η έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη λόγω κορωνοϊού

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν...

Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα: Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε.

Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά!»

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Σμαράγδας Καρύδη στο instagram και μέσα σε λίγα λεπτά είχε χιλιάδες θεάσεις, αλλά και αρκετά υποστηρικτικά μηνύματα από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs