Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι


Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αλβέρτος Β΄, ο πρίγκιπας του Μονακό, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Η κατάσταση ...
της υγείας του, σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν εμπνέει ανησυχία, ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.

Ο πρίγκιπας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, την κυβέρνηση καθώς και με τους στενούς του συνεργάτες.

Tρεις ημέρες νωρίτερα και ο υπουργός Επικρατείας Σερζ Τελ, μια θέση που ισοδυναμεί με εκείνη του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ότι πως έχει νοσήσει από τον Covid-19.

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα ο 62χρονος πρίγκιπας ανακοίνωσε πως ακολουθώντας το παράδειγμα της Ιταλίας και άλλων χωρών έθεσε το Μονακό σε καραντίνα για τον κορωνοϊό.

«Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις αρχές της εβδομάδας, βγήκε θετικός στον Covid-19. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το παλάτι.


Θετικός στον ιό ο Μισέλ Μπαρνιέ

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως και ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

«Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι διαγνώσθηκα θετικός για COVID-19. Είμαι καλά και σε καλή διάθεση. Ακολουθώ τις αναγκαίες οδηγίες, όπως και η ομάδα μου», έγραψε στο Twitter.

Ενώ συμπλήρωσε: «Σε όσους έχουν προσβληθεί και για όσους βρίσκονται σε απομόνωση, σας λέω, θα το ξεπεράσουμε μαζί».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs